Subsidies, subsidieregelingen dakisolatie. In Nederland zijn er voor veel maatschappelijke ontwikkelingen subsidies om deze te realiseren. Zonder subsidies komen veel maatschappelijk gewenste ontwikkelingen niet van de grond.

 
 
 

Subsidie Dakisolatie

 
 
Naam subsidie: Dakisolatie

Omschrijving: Dakisolatie levert een grote besparing op.

Tags: subsidie, dakisolatie, energiebesparing

Link: www.subsidiedakisolatie.nl

Terug naar het subsidie overzicht ╗

Rotterdam, duurzame stad
Rotterdam is een van de toonaangevende steden in Nederland wat betreft duurzaamheid
www.010rotterdam.nl

 
Subsidie dakisolatie

Dakisolatie levert een grote besparing op. Voordat u zelf aan de slag gaat en de binnenzijde van uw dak gaat isoleren, is het van groot belang na te gaan of dat mogelijk is. Door verkeerd isoleren kan uw dakconstructie gaan rotten.
Dakisolatie en milieu
Verminderen van energieverbruik is beter voor het milieu. Goede isolatie van uw huis zorgt daarvoor. Met isolatie gaat minder warmte verloren en slaat de verwarmingsketel minder vaak aan.
Bron: milieucentraal.nl

Dakisolatie
De belangrijkste ingreep om een energiezuinige woning te krijgen, is het aanbrengen van thermische isolatie. Dakisolatie mag in geen enkele woning ontbreken. Ook in een bestaande woning loont het zeker de moeite om het dak te isoleren. Bij het isoleren is niet alleen de keuze van het materiaal belangrijk, maar ook een goede en nauwkeurige plaatsing. De mate waarin uw woning goed ge´soleerd is, bepaalt voor het grootste deel uw verwarmingsfactuur. Isoleren is deskundigenwerk.

Uw dak laten isoleren voorkomt onnodig energieverlies, waardoor u energiekosten bespaard. Zolders met een onge´soleerd dak zijn in de zomer broeierig warm en in de winter koud en tochtig. Het dak zuigt als het ware de warme lucht uit het huis. Dakisolatie levert daarom in veel gevallen een grote besparing op, zeker wanneer de zolder als leefruimte in gebruik is en verwarmd wordt.