Subsidies, subsidieregelingen. In Nederland zijn er voor veel maatschappelijke ontwikkelingen subsidies. Zonder subsidies komen veel maatschappelijk gewenste ontwikkelingen niet van de grond. Subsidie voor beveiliging.

 
 
 

Subsidie Veiligheid Kleine Bedrijven

Subsidie Beveiliging

 
 
Naam subsidie: Subsidie Veiligheid Bedrijven - Subsidie voor beveiliging

Omschrijving: Subsidie ter bevordering van de veiligheid bij kleine bedrijven

Tags: subsidie, veiligheid, bedrijven

Link: www.subsidieveiligheidkleinebedrijven.nl

Terug naar het subsidie overzicht Ľ

Rotterdam, duurzame stad
Rotterdam is een van de toonaangevende steden in Nederland wat betreft duurzaamheid
www.010rotterdam.nl

 

Subsidie voor beveiliging nu in heel het land.
01-09-2009 - Kleine ondernemers kunnen voortaan subsidie krijgen als ze hun bedrijf beter bestand maken tegen de toenemende criminaliteit.

Nieuwe subsidie voor kleine bedrijven.


Op 1 februari is de subsidie Veiligheid Kleine Bedrijven 2009 van start gegaan. Deze subsidie helpt winkels en ondernemingen met minder dan 10 personeelsleden criminaliteit en fraude te bestrijden.

De Subsidie veiligheid kleine bedrijven.

De veiligheid van kleine bedrijven verbeteren. Dat is de bedoeling van de besteding van extra geld van het ministerie van Economische Zaken.

Staatssecretaris Heemskerk van Economische Zaken trekt 12 miljoen euro extra hier voor uit, bovenop de 12 miljoen die hij al had toegezegd. Heemskerk wil hiermee kleine bedrijven stimuleren en steunen om veiligheidsmaatregelen te nemen.


Kleine bedrijven zijn kwetsbaarder voor criminaliteit dan grotere bedrijven. Kleine bedrijven zijn zich hiervan onvoldoende bewust, weten niet welke veiligheidsmaatregelen effectief zijn en hebben onvoldoende financiŽle middelen om deze maatregelen te nemen. Omdat criminaliteit en de overlast die dit veroorzaakt een grote kostenpost van bedrijven is, is besloten het onderzoek naar mogelijk te nemen veiligheidsmaatregelen (de veiligheidsscan) en het daadwerkelijk nemen van veiligheidsmaatregelen financieel te stimuleren.