Subsidies, subsidieregelingen. In Nederland zijn er voor veel maatschappelijke ontwikkelingen subsidies om deze te realiseren. Zonder subsidies komen veel maatschappelijk gewenste ontwikkelingen niet van de grond.

 
 
 

Subsidie Vloerisolatie

 
 
Naam subsidie: vloerisolatie, bodemisolatie

Omschrijving: Het isoleren van de vloer of kruipruimte is meestal niet ingrijpend, en wel effectief.

Tags: subsidie, vloerisolatie, bodemisolatie

Link: www.subsidievloerisolatie.nl

Terug naar het subsidie overzicht

Rotterdam, duurzame stad
Rotterdam is een van de toonaangevende steden in Nederland wat betreft duurzaamheid
www.010rotterdam.nl

 
Vloer- en bodemisolatie. Het isoleren van de vloer of kruipruimte is meestal niet ingrijpend, en wel effectief. Welk type isolatiemateriaal u ook kiest, isolatie levert altijd winst op: voor uw portemonnee en het milieu.
Of u een vloer op de begane grond goed kunt isoleren, hangt af van de vraag of er kruipruimte aanwezig is en hoe hoog die is. Bij kruipruimtes van 35 centimeter of hoger kunt u de onderkant van de vloer of de bodem isoleren. De eerste optie levert het meeste comfort op. Als u geen of slechts zeer ondiepe kruipruimte heeft, zijn er alternatieven mogelijk. Vloer- en bodemisolatie en het milieu
Verminderen van energieverbruik is goed voor het milieu. Dat kan door uw huis goed te isoleren. Hierdoor gaat minder warmte verloren, hoeft de verwarmingsketel minder vaak te branden en daalt het verbruik van de fossiele brandstof gas.
Bron: milieucentraal.nl